Kedves zenészek és hangtechnikusok!

Tööbb évtizedes zenész- és nemzetközi hangszer-kereskedelmi tapasztalatokkal rendelkező csapatunk feladata, hogy a hangszerek és a színpadtechnikai berendezések teljes választékát lefedő termékeket kínáljunk számotokra.

Az általunk forgalmazott termékek ár-érték aránya a jelenlegi magyar piacon kiemelkedően jó, és ennek a szintnek megtartását tűztük ki célul. A hangszerek és a színpadtechnikai berendezések kínálatában nagyon fontos szerepet játszik az ár-érték arány, hiszen az igényelt minőségi szinten belül óriási eltérések tapasztalhatóak a különböző termékmárkák áraiban. 

A piacon jelenlévő márkanevek különböző mértékben megnövelik a termékek árát, és sajnos nem mindig jelentenek kimagasló minőséget. 
Ezeknél a termékeknél gyakran előfordulhat, hogy kipróbáláskor nem köszön vissza az adott árszintnek megfelelő és a vásárlók által elvárt minőség.

Szeretnénk azoknak a kezdő és haladó zenész barátainknak is kedvükben járni, akiknek nem áll módjukban nagy összegeket kiadni kedvenc hobbijukra, de mégis egy jó minőségu hangszerre vágynak. A hivatásos zenészeknél pedig szintén fontos szempont a kedvező árú hangszer és berendezés, mert az erre fordított összegnek meg kell térülnie.

Fő profilunk a Millenium és Harley Benton hangszerek mellett a Stairville világítás és a The t.bone mikrofonok forgalmazása. Ezek a termékeink ellenőrzött gyártási folyamat során készülnek, és megfelelnek a vásárlók által támasztott minőségi követelményeknek, a kiemelkedő ár-érték arány megtartása mellett.

A termékek forgalmazásán felül természetesen érdeklődhetsz az összes többi létező márka után is. Küldd el egyszerűen kívánságod az info@zenepower.hu-ra, és mi azon leszünk, hogy minél előbb elkészítsük számodra a legkedvezőbb árajánlatot.

Siófoki bemutatótermünkben szívesen látunk, hogy kipróbálj egy gitárt, vagy alaposabban megvizsgálj egy erősítőt.

Ha egy, a terméklistánkban megtalált hangszert szeretnél tesztelni, úgy időpont egyeztetés miatt hívj bennünket a 06-30-243-8051-es számon. Kérjük, legyél megértéssel, ha nincs minden termékünk azonnal raktáron.

Bízunk abban, hogy kitartásunkkal és színvonalas szolgáltatásunkkal sikerül elnyernünk mindenki bizalmát.

Szeretnénk azon üzletek közé tartozni, akik sikerüket nem az ügyfelek vastag pénztárcájára építik!


- Zenepower Team

Ugrás az oldal tetejére